2017-05-02 07:00Pressmeddelande

Djurskyddet och Hill’s förstärker samarbetet med kampanjen ”GE DIN HAND”

null

Den ideella organisationen Djurskyddet Sverige och djurfodertillverkaren Hill’s Pet Nutrition fördjupar sitt samarbete med kampanjen GE DIN HAND. Genom Hill’s Facebook-kampanj uppmanas djurälskare att fotografera en tass på sitt djur och publicera på Hill’s Facebooksida. För varje bild skänker Hill’s 10 kr till Djurskyddet Sverige, upp till max 40 000 kr. Målet är att ge mer stöd till Djurskyddets djurhem som räddar utsatta husdjur med fokus på hundar och katter.

Förra året bidrog Hill’s med hund- och kattmat till våra djurhem och det känns som en bra fortsättning att nu uppmana allmänheten att vara med, så att vi tillsammans med Hill’s kan få in mer pengar för att kunna rädda ännu fler djur, säger Åsa Hagelstedt, generalsekreterare för Djurskyddet Sverige.

Djurägare älskar att ta foton på sina egna eller andra djur och publicera, nu kan man göra det och dessutom medverka till en god sak. Därför hoppas Djurskyddet och Hill’s att många vill vara med i kampanjen.

Hill’s stöder flera frivilligorganisationer och i Sverige är Djurskyddet en självklar samarbetspartner med långsiktigt fokus.

För Hill's har arbetet för djurens väl alltid varit en del i vår vision. Det fördjupade samarbetet med Djurskyddet innebär att vi fått en bra partner som har samma värderingar som vi och där vi fortsatt kan rädda utsatta djur, men även att verka för att djuren får det bättre i samhället, säger Anders Lindgren Key Account Manager på Hill's.

Vid sidan av GE DIN HAND kommer Hill’s under 2017 även att stödja Djurskyddet genom ytterligare aktiviteter där allmänheten kan bidra med gåvor i samband med köp av hund- och kattmat från Hill’s.

GEDINHAND startar den 2 maj 2017 och pågår i maj månad.

Om Hill's Pet Nutrition
I Hill’s vision ingår att alla husdjur bör älskas och skötas om omsorgsfullt under hela livet och ge dem mat avhögsta kvalitet genom varumärkena Prescription DietTM och Science PlanTM. Därför stödjer Hill’s djurhem över hela världen ochräddar livet på nästan en miljon hundar och katter världen över varje år. Läs mer på hillspet.se

Om Djurskyddet Sverige
Djurskyddet Sverige är med cirka 11 000 medlemmar en av Sveriges största djurskyddsorganisationer.Vår vision är ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur. Vi jobbar för att djur ska behandlas väl, oavsett om de lever vilt, hålls för människans sällskap eller föds upp för att bli mat.


Om Djurskyddet Sverige

Djurskyddet Sverige är med sina nästan 9 000 medlemmar en av Sveriges största djurskyddsorganisationer. Vi är en rikstäckande organisation med ca 50 anslutna djurskyddsföreningar. Organisationen har arbetat ideellt i över hundra år för att hjälpa djuren och stärka djurskyddet. Vår vision är ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur. Vi jobbar för att alla djur ska behandlas väl, oavsett om de lever vilt, hålls för människans sällskap eller föds upp för att bli eller producera mat. Alla djur ska ha rätt att utföra sina naturliga beteenden och skyddas från lidande. När djur avlivas eller slaktas ska det ske fritt från rädsla och smärta.


Kontaktpersoner

Åsa Hagelstedt
Generalsekreterare
Åsa Hagelstedt